Cenovnik

  Cena selidbe i prevoza

Uvek se trudimo da cena selidbe i prevoza stvari bude prilagođena standardu u Srbiji, a pošto na cenu utiče više faktora, za preciznu informaciju o cenama naših usluga kontaktirajte nas putem telefona ili mejla.

Često postavljeno pitanje je KOLIKO KOŠTA SELIDBA?

Ovde ćemo navesti samo okvirno cene selidbe i prevoza stvari.

kombi prevoz stvari

  Prevoz kombijem
(bez radnika)

Prevoz kombijem u gradu 2.000 – 3.000 dinara
Prevoz kombijem van grada 40 – 50 din/km
Selidba kombijem sa radnicima od 4.000 – 12.000 dinara

prevoz stvari kamionom

  Prevoz kamionom (bez radnika)

Prevoz kamionom u gradu 5.000 – 7.000 dinara
Prevoz kamionom van grada 60 – 70 din/km
Selidba kamionom sa radnicima od 10.000 – 20.000 dinara.

utovar stvari i istovar stvari

  Cena utovara i istovara po radniku

Cena radnika po selidbi je od 500 do 1.000 dinara, zavisno od količine stvari, gabarita, spratnosti ako nema lifta, itd.

Javite nam detalje radi precizne procene!

Besplatna procena selidbe

Besplatna procena selidbe Vam omogućava da se na licu mesta precizno proceni obim i cena posla, i da se napravi dogovor o svim pojedinostima koje utiču na tok i cenu selidbe. Takođe, tom prilikom ćete se upoznati sa našim delom tima i možete se uveriti u naš profesionalizam i iskustvo u poslu jer postojimo skoro dve decenije.

Radnik Avala selidbe će tako proceniti koliko je potrebno radnika za selidbu, kao i koji tip i broj vozila za prevoz (kombi, kamion, pick-up), da bi se selidba odradila brzo i efikasno.

Takođe, sa našim radnikom se možete dogovoriti da li Vam je potrebno naše pakovanje stvari, kartonske kutije i sredstva za zaštitu stvari (streč filija, puc-puc folija, karton, papir,…), da li Vam je potreban odnošenje nepotrebnih stvari, da li je potrebna montaža i demontaža nameštaja.

Po ugovaranju cene selidbe stana ili poslovnog prostora, pristupićemo realizaciji posla prema dogovorenoj dinamici i u tačno utvrdjenom roku.

Pravna lica mogu izvršiti plaćanje i preko računa. Stalni klijenti imaju popust!

 Pozovite nas za sve informacije u vezi selidbe i prevoza stvari