Selidbe stanova i lokala Beograd

Selidba stana, kuće, lokala ili magacina ne mora biti stresna ako celokupnu organizaciju poverite profesionalcima sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu. Najvažnije kod svake selidbe je da sve bude isplanirano unapred. Pošto svakodnevno obavljamo selidbe lokala, selidbe kuća i stanova, imamo iskustva sa svim mogućim situacijama i možemo Vam dati potrebne savete kako bi selidba prošla u najboljem redu.

Jedna od osnovnih stvari koje trebate znati pre selidbe firmi ili selidbe stanova je površina novog prostora i da se uverite da Vaše stvari mogu da stanu unutar njega.

Plan selidbe obuhvata izradu rasporeda svakog komada nameštaja, biljaka i svega onoga što se premešta na novu lokaciju. Postojanje jednog ovakvog organizacionog plana pre početka selidbe dosta će smanjiti stres i umanjiti mogućnost za greške i nesporazume.

Selidbu stana ili kuće u Beogradu možemo ugovoriti i na dan selidbe. Početak selidbe Vašeg stana ili kuće određujete prema svojim obavezama i potrebama – radnim danom, vikendom, uveče, praznikom, sedam dana u nedelji.

U mogućnosti smo da selidbe Beograd – Beograd manjeg obima ( selidbe sobe i garsonjere) obavimo u jednoj turi, u vrlo kratkom roku. Selidbe u Srbiji se zakazuju najmanje 1 dan unapred.

Ako želite, umesto Vas vršimo pripremu i pakovanje stvari za selidbu, demontažu i montažu nameštaja.

Profesionalni tim radnika će utovariti stvari i prevesti do željene adrese potpuno sigurno i bezbedno, bilo da se selidba vrši na teritoriji Beograda, okoline glavnog grada ili na teritoriji cele Srbije. Naša vozila su potpuno opremljena za selidbu nameštaja i stvari, što znači da su tapacirana i da su stvari obezbeđene odgovarajućom zaštitom u toku prevoza.

Selidbu možemo obaviti tako što odaberete prevozno sredstvo putem kojeg želite da Vam se obavi transport, kamionom ili kombijem, zavisno od količine stvari i gde se selidba vrši.

Odaberite pravu agenciju za selidbe

Bez obzira o kojoj vrsti selidbe je reč, svako premeštanje makar i u sledeću ulicu donosi popriličanu dozu neizvesnosti kako će se sve završiti. Zbog toga je veoma važno odabrati pravu agenciju za selidbe, kako bi selidba prošla u najboljem redu. Korišćenje usluga Avala selidbe agencije nije skupo i predstavlja vredan izadatak, jer se Vaša imovina nalazi u rukama profesionalaca koji će celokupan posao obaviti maksimalno kvalitetno i bezbedno.

Agencija “Avala Selidbe Beograd” pruža vrhunske usluge selidbe stanova i lokala. Ukoliko tražite usluge ove vrste, mi Vam nudimo ono do čega vam je najviše stalo – bezbednost Vaših stvari. Koristimo zaštitne materijale kako bi smo sačuvali stvari od oštećenja.

Naša agencija uspešno obavlja selidbe već dugi niz godina, profesionalno i pouzdano, tako da kompletnu selidbu možete prepustiti nama. Po potrebi, umesto Vas možemo ugovoriti pakovanje stvari za selidbu, skladištenje stvari, iznošenje nepotrebnih stvari i možemo izvršiti demontažu i montažu nameštaja.

  Selidba poslovnog prostora se značajno razlikuje od selidbe stanova i kuća.

U firmama i privatnim radnjama najčešće nema mnogo nameštaja, ali ima dosta pakovanja stvari u kutije, izmeštanje tehnike, polica i sličnih stvari.

U mogućnosti smo da ponudimo firmama kvalitetno postavljanje računarske mreže na novoj lokaciji u vrlo kratkom roku u saradnji sa firmom za održavanje računara i mreža Xelart.

Bez obzira da li je reč o selidbi malog poslovnog prostora ili neke kompanije, imamo kapacitet i sposobnost da svoj zadatak ispunimo u skladu sa Vašim očekivanjima. Pogledajte stranicu cena selidbe.

Mi smo tačni, kvalitetni i povoljni, uverite se i sami! Kontaktirajte nas za sve informacije

  Selidba kamionom ili kombi selidbe – kako da odlučite koji vam transport treba?

Agencija za selidbe Avala selidbe nudi besplatnu procenu selidbe I posedujemo veliki vozni park tako da možemo ispuniti sva Vaša očekivanja bilo da se odlučite za selidbu kamionom, selidbu kombi vozilom ili selidbe pik-up prevoznim sredstvom koje je idealno za selidbe manjeg obima koje ne uključuju veliki broj stvari.

  Selidba kamionom

Ukoliko posedujete veliki broj stvari koje nije moguće rasklopiti I ponovo sklopiti, tačnije stvari velikog gabarita koje treba preseliti onda vam savetujemo transport ili selidbu kamion. Obično su stvari poput servana, baroknih garnitura i stilskog nameštaja nemoguće rasklopiti jer je to komadni nameštaj koji zahteva i posebne zaštite kako ne bi došlo do oštećenja. U agenciji za selidbe Avala posedujemo kamione sa rampom, tako da je selidba olakšana I pordajemo sve vrste kutija za poakovanje kako bi selidba bila lepo organizovana.

  Kombi selidbe

Kada Vam je potreban prevoz stvari koji je moguće rasklopiti i ponovo sklopiti onda postoji mogućnost da se izvrši selidba stvari i kombi prevozom. Kada se zovete prevoznika za selidbu obavezno pitajte, koje veličine je kombi prevozno sredstvo?
Postoje kombi vozila većeg I manjeg gabarita I u zavisnosti od toga možete planirati selidbu, zato naša Agencija za selidbu vrši BESPLATNU procenu nameštaja koji je potreban da se preseli.
Kombi selidbe su pogodne za centar grada gde su uske ulice I gde je teško prići do same lokacije. Naš čovek će osmotriti sve prednosti kao I mane pristupačnosti vašoj lokaciji, da li postoji parking prostor, da li je dozvoljeno zaustavljanje na pomenutoj lokaciji za selidbu kao I vreme koje je dozvoljeno za parkairanje na smaoj lokaciji.

Bez obzira da li vam je potreban kombi prevoz ili kamionski prevoz u Beogradu ili van Beograda , nudimo različita transportna sredstva prilagođena specifičnostima selibde i dužini puta (km).
Takođe i cena selidbe zavisi od više faktora da li celokupan proces selidbe obavljamo mi kao agencija za selidbu ili obavljamo samo prevoz stvari.

  Trajanje selidbe – Vreme koje je potrebno da se jedna elidba uspešno završi?

Na ličnom niovu, selidba počinje onog trenutka kada ste doneli odluku da želite da se preselite. Iako vam mi obezbeđuje logističku, ogranizacijsku i tehničku podršku, sam process selidbe je mnogo duži i uveliko traje i pre nego što nas vi pozovete. Zato je na ličnom planu pojedinačne osobe ili porodice selidba često veoma iscrpljujuća i zamorna. Mi se zato trudimo da selidbu uradimo u vremeskom period koji vama odgovara i što kraćem roku uz minimalno ometanje vašeg dnevnog funkcionisanja.Selidbu stanova u Beogradu se trudimo da obavimo istog dana kako bi ste u miru mogli da planirate vaše buduće vreme.

  Selidbe firmi, kuće, stanova – koji vid selidbe je vama potreban?

Ukoliko se za danas, za par dana ili dve nedelje selite iz jednog dela grada u drugi, u zgradu sa ili bez lifta, ukoliko možda selite kuću, stan ili poslovni prostor ili vam je potreban samo transport tea-peći, agencija za selidbe Avala selidbe za vas pravi najoptimalniji plan selidbe i vrši transport vašeg nemaštaja . Plan selidbe može da uključuje i montažu i demontažu nameštaja , pakovanje i zaštita stvari ili samo odnošenje starih stvari do tačke A do tačke B.

  Selidba ključ u ruke – šta to znači?

Selidba ključ u ruke je tip selidbe u kojoj vi profesionlanoj agenciji za selibdu poput naše prepuštate da organizuje, realizuje I u potpunosti sprovede proces selidbe. Nakon besplatne procene selidbe i inicijalnog dogovora o samom načinu i postupku preseljenja, realzacija celog postupka selidbe je na agenciji: od sortiranja, klasifikovanja i pakovanja stvari, montaže i demontaže, utovara i istovara, kao i prevoza nameštaja i drugih stvari. Ovakav vid selidbe zahvteva veliko poverenje, odgovornost i stručnost osoblja koje vrši selibdu. Višegodišnje iskustvo i klijenti su pokazali da možemo da opravdamo ove kritejirume. Višegodišnje iskustvo sa selidbama i prevozom u različitim delovima grada – Rakovice, Čukarice, Novog Beograda, Palilule, Savskog venca, Starog grada, Voždovca, Vračara, Zemuna, Zvezdare, Barajeva, Grocke, Lazarevca, Mladenovaca, Obrenovaca, Sopota i Surčina, čine da i Vaša selidba bude uspešan, sigurna i brz.

Bez obzira da li imate iskustva sa selidbama, Agencija za selidbe Avala selide vam nudi pre svega odgovoran i profesionalna pristup procesu selibe. Ukoliko ste imali loša iskustva sa selidbama, dozvolite nam da vam pokažemo kako proces selibde možete učiniti prijatnijim iskustvom.

POZOVITE AGENCIJU ZA SELIDBE AVALA