Selidbe stanova i lokala Beograd

Selidba stana, kuće, lokala ili magacina ne mora biti stresna ako celokupnu organizaciju poverite profesionalcima sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu. Najvažnije kod svake selidbe je da sve bude isplanirano unapred. Pošto svakodnevno obavljamo selidbe lokala, selidbe kuća i stanova, imamo iskustva sa svim mogućim situacijama i možemo Vam dati potrebne savete kako bi selidba prošla u najboljem redu.

Jedna od osnovnih stvari koje trebate znati pre selidbe firmi ili selidbe stanova je površina novog prostora i da se uverite da Vaše stvari mogu da stanu unutar njega.

Plan selidbe obuhvata izradu rasporeda svakog komada nameštaja, biljaka i svega onoga što se premešta na novu lokaciju. Postojanje jednog ovakvog organizacionog plana pre početka selidbe dosta će smanjiti stres i umanjiti mogućnost za greške i nesporazume.

Selidbu stana ili kuće u Beogradu možemo ugovoriti i na dan selidbe. Početak selidbe Vašeg stana ili kuće određujete prema svojim obavezama i potrebama – radnim danom, vikendom, uveče, praznikom, sedam dana u nedelji.

U mogućnosti smo da selidbe Beograd – Beograd manjeg obima ( selidbe sobe i garsonjere) obavimo u jednoj turi, u vrlo kratkom roku. Selidbe u Srbiji se zakazuju najmanje 1 dan unapred.

Ako želite, umesto Vas vršimo pripremu i pakovanje stvari za selidbu, demontažu i montažu nameštaja.

Profesionalni tim radnika će utovariti stvari i prevesti do željene adrese potpuno sigurno i bezbedno, bilo da se selidba vrši na teritoriji Beograda, okoline glavnog grada ili na teritoriji cele Srbije. Naša vozila su potpuno opremljena za selidbu nameštaja i stvari, što znači da su tapacirana i da su stvari obezbeđene odgovarajućom zaštitom u toku prevoza.

Selidbu možemo obaviti tako što odaberete prevozno sredstvo putem kojeg želite da Vam se obavi transport, kamionom ili kombijem, zavisno od količine stvari i gde se selidba vrši.

Odaberite pravu agenciju za selidbe

Bez obzira o kojoj vrsti selidbe je reč, svako premeštanje makar i u sledeću ulicu donosi popriličanu dozu neizvesnosti kako će se sve završiti. Zbog toga je veoma važno odabrati pravu agenciju za selidbe, kako bi selidba prošla u najboljem redu. Korišćenje usluga Avala selidbe agencije nije skupo i predstavlja vredan izadatak, jer se Vaša imovina nalazi u rukama profesionalaca koji će celokupan posao obaviti maksimalno kvalitetno i bezbedno.

Agencija “Avala Selidbe Beograd” pruža vrhunske usluge selidbe stanova i lokala. Ukoliko tražite usluge ove vrste, mi Vam nudimo ono do čega vam je najviše stalo – bezbednost Vaših stvari. Koristimo zaštitne materijale kako bi smo sačuvali stvari od oštećenja.

Naša agencija uspešno obavlja selidbe već dugi niz godina, profesionalno i pouzdano, tako da kompletnu selidbu možete prepustiti nama. Po potrebi, umesto Vas možemo ugovoriti pakovanje stvari za selidbu, skladištenje stvari, iznošenje nepotrebnih stvari i možemo izvršiti demontažu i montažu nameštaja.

  Selidba poslovnog prostora se značajno razlikuje od selidbe stanova i kuća.

U firmama i privatnim radnjama najčešće nema mnogo nameštaja, ali ima dosta pakovanja stvari u kutije, izmeštanje tehnike, polica i sličnih stvari.

U mogućnosti smo da ponudimo firmama kvalitetno postavljanje računarske mreže na novoj lokaciji u vrlo kratkom roku u saradnji sa firmom za održavanje računara i mreža Xelart.

Bez obzira da li je reč o selidbi malog poslovnog prostora ili neke kompanije, imamo kapacitet i sposobnost da svoj zadatak ispunimo u skladu sa Vašim očekivanjima. Pogledajte stranicu cena selidbe.

Mi smo tačni, kvalitetni i povoljni, uverite se i sami! Kontaktirajte nas za sve informacije