Montaža i demontaža nameštaja

Montaža nameštaja je jedan od usputnih poslova koje obavljamo, jer prilikom selidbe pojedini delovi nameštaja se moraju rastaviti, kako bi mogli proći kroz vrata, ili se preneti uskim hodnicima. To su uglavnom stvari koje se zbog svoje gabaritnosti ne mogu seliti u komadu, npr. ormani, plakari i slično. Takođe, te stvari treba i namontirati na drugoj adresi.

Pored samog prevoza nameštaja, u sklopu naše usluge je i profesionalna montaža i demontaža nameštaja (ormana, regala, kuhinja, kreveta, stolova polica i drugih glomaznih stvari) tokom selidbe.

  Montaža i demontaža nameštaja može se zakazati i nezavisno od selidbe.

Najveći deo vašeg nameštaja neće zahtevati montažu i demontažu pri selidbi , ali veliki nameštaj poput garderobera, ugaonih garnitura i fotelja hoće tj možete ga razmontirati i ponovo sklopiti na novoj lokaciji. Usluge montaže i demontaže, obuhvataju sklapanje i rasklapanje svih vrsta i oblika nameštaja, kao i različitih materijala – punog drveta, drveta ili iverice, plastike ili keramike.

Posao uslužnog sklapanja nameštaja vrše profesionalni monter majstori sa višegodišnjim iskustvom u montaži i demontaži nameštaja i predmeta različitog materijala. Posebnu pažnju posevećujemo nameštaju koji je lako lomljiv ili iz nekog drugog razloga spada u kategoriju osetljivog nameštaja (poput antikvarnog i starog nameštaja ili stilskog nameštaja). Bez obzira da li se radi o kuhinjskim delovima (viseći ili stojeći kuhinjski elementi), garderoberima i ormanima (jednokrilni, dvokrilni ili trokrilni ormani tj plakari), sofama, foteljama, krevetima (dvosedi i trosedi, francuski ležaj, bračni krevet, dečiji krevetac) ili ugraonim garniturama, dolazimo po pozivu i u najkraćem roku vrštimo sklapanje i rasklapanje nameštaja.

  Kako se vrši montaža i demontaža?

Proces montaže i demontaže nameštaja zavisi od nekoliko faktora koji utiču na cenu usluga i trajanje samog procesa rasklapanja i sklapanja. Ipak, u najkraćem roku i bez dodatnih odlaganja ćemo se truditi da završimo proces montaže i demontaže i što pre da vam obezbedimo vraćanje vašim dnevnim rutinama.
Dužina procesa uslužnog sklapanja i rasklapanja nameštaja zavisi od:

 •  Vrste i obima nameštaja
  Veliki ili mali ormani, kuhinjski elementi, kreveti i sofe će zbog zbog obima i veličine zahtevati više vremena kako u postupku rasklapanja tako i u postupku ponovnog sklapanja. Primera radi, montaža kuhinje se razlikuje od montaže pojedinačnog nameštaja poput sobnog ormana. Broj delova i elemenata nameštaja zato utiče samo na vreme potrebno za montažu i demontažu, ne i na kvalitet procesa.
 • Materijal i osetljivost nameštaja
  Zaštitne folije kao i dodatna zaštita osetljivog nameštaja prilikom montaže i demontaže nameštaja imaju za cilj da spreče njihovo oštećenja ili lomljenje. Ogledala, nameštaj sa staklenim delovima poput staklenih vrata ili polica zahtevaju dodatnu zaštitu kako bi se izbegle ogrebotine, oštećenja ili druge nepravilnosti koje bi uticale na izgled ili funkcinonalnost nameštaja.
 • Stambeni ili poslovni prostor
  Montaža i demontaža nameštaja iz poslovnog prostora obuhvata sklapanje i rasklapanje kancelarisjkog nameštaj poput radnih i kompjuterskih stolova, kancelarijskih i arhivskih ormana, velikih konferencijskih stolova i stolica. Specifičnost montaže i demontaže nameštaja iz poslovnog prostora je u tome što često podrazumevaju i usluge selidbi ili prevoza nameštaja do novog poslovnog prostora. Prevoz i montaža nameštaja uključuju i kombi i kamionski prevoz, u zavisnosti od veličine i težine montiranog nameštaja.
 • Lokacija
  Vršimo prevoz  kao i montažu i demontažu nameštaja i celokupan porces selidbe na svih 17 opštinama na teritoriji Beograda – Rakovice, Čukarice, Novog Beograda, Palilule, Savskog venca, Starog grada, Voždovca, Vračara, Zemuna, Zvezdare, Barajeva, Grocke, Lazarevca, Mladenovaca, Obrenovaca, Sopota i Surčina.

Pozovite nas ili nas kontaktirajte mailom u bilo koje doba dana. Mi ćemo vam odgovoriti u roku od 48 sati.