Pakovanje i zaštita stvari

  Da li se pakovanje stvari podrazumeva prilikom selidbe?

Pakovanje stvari za selidbu možete prepustiti nama u potpunosti. Pakovanje stvari se smatra dodatnom uslugom koju mi možemo da uradimo umesto vas. Agencija Avala ima istreniran tim za pakovanje svih vrsta stvari za selidbu u kartonske kutije, koje imamo u raznim dimenzijama.

Prilikom pakovanja koristimo odgovarajuća sredstva za zaštitu stvari – kartonske kutije raznih veličina, streč foliju, debelu foliju, foliju sa vazdušnim ispunama, razne vrste papira i kartona, tako da su stvari u potpunosti bezbedne tokom selidbe, kao i pakovanje specifičnih stvari (odela, kolekcija pića, vrednih umetnina i dr.).

Dobro upakovane stvari selimo kamionom, kombijem ili pick up-om koji su takođe tapacirani, i stvari su u njima zaštićene od utovara do istovara. Kada stvari istovarimo, možemo ih raspakovati i postaviti u prvobitni položaj po povoljnij ceni u dogovoru sa Vama.

Često postavljeno pitanje jeste

  Cena pakovanja stvari za slidbu?

Cena pakovanja stvari zavisi od celokupnog obima posla koji treba da se odradi kao i od površine stambenog ili poslovnog prostora koji se seli. Cena zavisi i da li se vrši raspakivanje na konačnoj lokaciji.

Kartonske kutije

Pripremiti i spakovati stvari za selidbu je nemoguće bez kartonskih kutija, zato je pre samogPakovanje i zaštita stvari, Avala selidbe, Beograd pakovanja potrebno obezbediti kartonske kutije, lepljive trake, markere, makaze i drugo.

Da bi ste sačuvali svoje sitnice i druge stvari koje Vam znače, a male su i mogu se zagubiti tokom selidbe, naručite kartonske kutije i time će te sebi olakšati pakovanje stvari, a na novoj adresi raspakivanje – odnosno pronalaženje tih sitnih predmeta. Možete naručite kutije za pakovanje kod nas i nekoliko dana pre selidbe, i mi ćemo ih besplatno dostaviti, plaćate samo kutije. Za cene i dimenzije kartonskih kutija pozovite.

Pre selidbe vašeg stambenog/poslovnog prostora, po dogovoru vršimo i pakovanje celokupnog pokućstva, garderobe, računara, uredjaja i svih ostalih stvari. Imajući u vidu činjenicu da je pakovanje jedna složena veština, preporučujemo da je prepustite profesionalnom osoblju.

Koristeći moderan asortiman ekološki i namenski napravljenih materijala, naš tim će kvalitetno spakovati svu vašu imovinu spremnu za preseljenje. Ovo će značajno smanjiti teret vašoj porodici tokom selidbe. Ponosimo se korišćenjem samo najkvalitetnijih materijala za pakovanje i zaštitu vaših stvari radi transporta ili skladištenja.

Ukoliko odlučite da se sami spakujete, Avala Selidbe može da vam obezbedi sve materijale koji su vam potrebni. Demonstracija brzog i besplatnog pakovanja takođe je u ponudi. Svi materijali za pakovanje, uključujući velike i male kutije, kartone, papir za pakovanje i traku, koriste se u procesu preseljenja. Transposrtna zaštita slika, ogledala i nameštaja, predstavljaju standard za Avala Selidbe.

Zaštita vrata i zidova

Cilj je zaštita stvari koje se sele, ali i vrata i zidova sa kojima upakovane stvari mogu doći u dodir. Mi maksimalno štitimo Vaš stan, poslovni prostor i nameštaj, čime je praktično isključena mogućnost oštećenja. Većina agencija za selidbu ne obraća pažnju na takve stvari, pa posle takvih intervencija, vlasniku prostora ostaje da se nervira i plaća popravke. Toga kod nas nema, pa možete bezbrižno prepustiti ovaj posao profesionalnoj agenciji Avala Selidbe.