Skladištenje stvari

Selite se i potrebno Vam je skladištenje stvari. Mi Vam možemo pomoći. Ako Vam je zbog renoviranja stana ili iz drugih razloga potrebno da odložite Vaše stvari na neko vreme, nudimo vam odgovarajući prostor za to.

Ukoliko se selite, a Vaš budući stan nije u porpunosti završen, pa vam je zbog selidbe potrebno skladištenje stvari, možete nam se obratiti, a mi ćemo Vam obezbediti prostor skladištenje stvari i nameštaja, dok se ne bude spreman Vaš novi stanbeni prostor. Isto tako, ako je u pitanju poslovni prostor možete skladištiti stavri kod nas na neko vreme dok se radovi ne završe ili ne nađete novi prostor.

Skladistenje stvari, Avala selidbe, Beograd

Kome su potrebne usluge profesionalnog skladištenja?

Usluga skladištenja stvari i robe namenjena je svima kojima je potrebno privremeno skladištenje robe i stvari tokom selidbe ili skladištenje na duži vremenski period za velike predmete i stvari. Skladištenje manjih stvari možete uraditi i samostalno ukoliko je obim selidbe manji. U tom slučaju, nudimo Vam savete kako da to uradite brzo i efikasno uz minimalne troškove.

Ukoliko su Vam potrebni magacini ili kontejneri za skladištenje i odlaganje stvari i robe, profesionalno pakovanje uz korišenje različitih vrsta folija (streč folije, debele folije, folije sa vazdušnim ispunama), kartona i papira za različite stvari i robu (odela, kolekcija pića, vrednih umetnčkih dela, itd.), nudimo vam profesionalnu uslugu i garanciju.

Šta spada u uslugu naše agencije za selidbu?

 • Besplatnu procenu selidbe

U cilju efikasnosti vremena, cene koštanja i vaše organizacije, vršimo besplatnu procenu selidbe. Procena selidbe se vrši sa ciljem da se utvrdi obim selidbe, vreme koje će biti potrebno za selidbu, kao i radi dobijanja svih potrebnih informacija o najoptimalnijem načinu prevoza, skladištenja, transporta i zaštite robe.

 •  Sigurnost i bezbednost

Raspolaženo različitim transportnim sredstvima i nudimo usluge skladištenja i prevoza robe kamionom, kombijem i drugom prevozom po potrebi.Sva vozila se podvrgavaju kontroli kako bi selidba i vaša roba bila netaknuta tokom procesa selidbe.

 • Prostor za skladištenje

Posedujemo sopstveni prostor-pogon za skladištenje koji može da obezbedi sigurno čuvanje i skladištenje različitih stvari i robe. Materijal prostora za skladištenje obezbeđuje sigurnost stvari i robe na vremenski period koji je vama potreban. Vaše stvari su bezbedne, sigurne, zaštićene od vlage i drugih vremenskih uticaja. Garantujemo dodatni prostor magacina (cena), sigurnost i zaštitu skladištene robe i fleksibilnost u vremenu koje vam je potrebno prilikom čuvanja (fleksibilna mogućnost prekida usluga). Pored toga, usluge skladišta odgovaraju kako privremenim potrebama selidbe, tako i za čuvanje sezonskih i nepotrebnih predmeta – od starog nameštaja do kućnog ili kancelarijskog pribora.

Prilikom određivanja cene i selidbe stvari i robe, utiče nekoliko faktora:

 • udaljenost lokacije
 • sprat sa koga se vrši selidba i postojanje lifta
 • broja, kao i veličine robe
 • vrednosti robe
 • broja ljudi koji učestvuje u selidbi

Prilikom određivanja cene za skladištenje stvari u Beogradu bitna je količina i gabarit robe koja se skladišti, vremenski interval kao i osetljivost predmeta koji se skladišti i da li transport skladišnog materijala obavlja naša agencija za selidbu ili ćete samostalno dopremiti robu u skladišni prostor.

Ukoliko se odlučite za samostalno skladištenje manjih stvari,  nudimo Vam savete kako da to uradite brzo i efikasno uz minimalne troškove.

Vodič za samostalno skladištenje Vaših stvari – 7 saveta za sigurno skladištenje:

 1. Napravite popis sadržaja koji želite da odložite ili skladištite.
 2.  Vodite računa da zapaljivi ili toksiči materijali, roba koja je kvarljiva, biljke, vlažni predmeti ili tečnosti nisu pogodne za skladištenje.
 3. Uverite se da imate dovoljno odgovarajuće opreme za pakovanje – kutija za pakovanje, lepljive trake, makaze i markera
 4. Uradite sortiranje i razvrstajte stvari u kategorije poput čuvanja, prodaje, bacanja.
 5. Označite svoje kutije oznakama i bojama radi lakšeg razvrstavanja
 6. Odlučite se za mesto čuvanja Vaših stvari
 7. Pronađite kreativne načine da upotrebite stvari koje vam nisu potrebne ili ih reciklirajte

Kontaktirajte nas kako bismo obezbediti najpovoljniju uslugu koja je napravljena prema vaših potrebama i mogućnostima.